1. Γνωρίζεις ότι παραδίδουμε άλμπουμ σε 3 εργάσιμες ημέρες;

2. Γνωρίζεις ότι ο πελάτης σου (ζευγάρι) πιστοποιεί online και με τα ονόματά του στο site μας ότι όντως κατασκευάστηκε στην Albumake το συγκεκριμένο άλμπουμ.

3. Γνωρίζεις ότι εγγυόμαστε 100% πως θα παραλάβεις ακριβώς αυτό που παρήγγειλες, διαφορετικά θα το αντικαταστήσουμε επί τόπου.

4. Γνωρίζεις ότι κάνουμε προσχέδια και είμαστε αποκλειστικά οι υπεύθυνοι για οποιοδήποτε ορθογραφικό λάθος στο εξώφυλλο ακόμη και αν το έχεις εγκρίνει.

5. Γνωρίζεις γιατί έχουμε τα πιο οικονομικά άλμπουμ και γιατί τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι φωτογράφοι στην Ελλάδα; Τώρα το γνωρίζεις, μένει να στο αποδείξουμε. Γιατί μας ενδιαφέρει όχι να γλυτώνεις λίγα, αλλά να κερδίζεις πολλά. ΑΦΘΟΝΙΑ.

Και ΑΦΘΟΝΙΑ σημαίνει πολλές επιλογές, πολλά σχέδια, πολλές συστάσεις, πολύ ικανοποίηση. Και το πολύ σε μια συνεργασία σημαίνει περισσότερα από τα αναμενόμενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας το email θα πρέπει να διασταυρώνεται (να φαίνεται σε κάποιο σημείο) στον ιστότοπο που καταχωρείτε.
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιβάλλον παραγγελιών και τιμοκαταλόγου συμφωνείτε στους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων
Ταυτόχρονα με την εγγραφή σας συμφωνείτε στην να δέχεστε αλληλογραφία από την Albumake. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να αποχωρήσετε μπορείτε να πατήσετε unsubscribe σε ένα οποιοδήποτε email!