Πώς αναγνωρίζουμε αν είναι αυθεντικό Albumake;

*Διαθέσιμη υπηρεσία από 1/1/2019

Το πρόβλημα:

Εδώ και χρόνια, οι φωτογράφοι δίνουν μάχη για να καταφέρουν να διαφυλάξουν την πνευματική ιδιοκτησία της δουλειάς τους. Ενίοτε, βέβαια, αυτό είναι μια χαμένη μάχη. Υπάρχουν πολλοί γύρω μας που ξεχνούν τις επιταγές της συνείδησής τους και υποκύπτουν σε ανήθικες ενέργειες, όπως π.χ. αυτή της παραπλάνησης των ζευγαριών. Η μίμηση είναι μια συμπεριφορά που – αν δεν είναι στείρα, αλλά δημιουργική – μπορεί να μας δώσει έμπνευση και να μας κάνει όλους καλύτερους. Είναι ένας από τους τρόπους που μας διδάσκουν, σε βρεφική ακόμα ηλικία, τους κανόνες της ζωής. Η αντιγραφή, ωστόσο, είναι ολέθρια τόσο για αυτόν που αντιγράφεται όσο και για αυτόν που αντιγράφει. 

Η Albumake έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης αρκετές φορές. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο η αντιγραφή. Το ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι η παραπλάνηση των ζευγαριών. Έχουμε ακούσει από πολλούς πελάτες μας για ορισμένους φωτογράφους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο, να δειγματίζουν, να χρησιμοποιούν το όνομά μας και στρέφουν τα ζευγάρια στο site της Albumake προκειμένου να προσθέσουν αξία στην παρουσίασή τους, μολονότι φυσικά, στο τέλος, αυτό που παραδίδουν είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από Albumake.

Ο κάθε φωτογράφος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγει αυτό που εκείνος θεωρεί ωφέλιμο για τον ίδιο και τον πελάτη του, αλλά όχι όμως να παραπλανεί τους υποψήφιους πελάτες του απλά δειγματίζοντας την Albumake.

Το πρόβλημα είναικαι αυτό ακριβώς προσπαθώ να επισημάνω με αυτό το βίντεο – πως, πολλές φορές, εμείς οι άνθρωποι αγοράζουμε κάτι με γνώμονα αν μας ταιριάζει αισθητικά και αν παράλληλα με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την κοινωνία μας. Θέλουμε να εμπιστευόμαστε τα χρήματά μας εκεί που έχουν αντίκρισμα, εκεί που βοηθάμε, στους ανθρώπους γύρω μας. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως είναι έγκλημα, όταν μερίδα φωτογράφων καρπώνεται τη χρήση του site της Albumake και εκμεταλλεύεται τον κόπο και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της για να προωθήσει τον εαυτό της και να δημιουργήσει πελατεία εις βάρος των πραγματικών φωτογράφων πελατών μας.

Οι πελάτες μας φωτογράφοι συγκρίνονται άδικα και άνθρωποι μας δεν ανταμείβονται και δεν επιβραβεύονται για τις δημιουργίες τους, και χρησιμοποιούνται ως άλλοθι:

– Ναι, από την Albumake αγοράζω!
– Τα άλμπουμ μας είναι από την Albumake!
– Έχουμε ειδική συνεργασία για αποκλειστικές δημιουργίες!
– Θα σας δώσουμε άλμπουμ από τους καλύτερους!

Όλα τα προβλήματα, όμως, πρέπει κάποια στιγμή να λύνονται!

Πώς λύσαμε εμείς το πρόβλημα;

Σε κάθε άλμπουμ τοποθετούμε πλέον την ταυτότητά του, έναν σειριακό αριθμό (serial number) που αντιστοιχεί στα ονόματα του ζευγαριού, με τον οποίο μπορείτε να αναγνωρίσετε ανά πάσα στιγμή την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου άλμπουμ. 

Έτσι, αν πληκτρολογήσετε τον σειριακό αριθμό του άλμπουμ που έχετε στα χέρια σας, θα λάβετε απάντηση αυθεντικότητας:
Π.χ.: Το άλμπουμ Χ κατασκευάστηκε την Ψ ημερομηνία για τα ονόματα Άγγελος και Μαρία.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό που αναγράφεται στο επισυναπτώμενο καρτελάκι.
Οποιαδήποτε συμφωνία κι αν έχουμε κάνει με τον φωτογράφο, το άλμπουμ έχει ΠΑΝΤΑ ταυτότητα και σειριακό αριθμό.

Ποιο είναι το όφελος;

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους φωτογράφους πανελλαδικά και είμαστε υποχρεωμένοι να τους παρέχουμε ασφάλεια.
Οι φωτογράφοι πελάτες μας εμπιστεύονται την Albumake για την καινοτομία, την ποιότητα και τη διαχρονικότητά της.

Η κάθετη παραγωγή μας προσφέρει 3 πράγματα:

1. Έλεγχο ποιότητας σε κάθε στάδιο.
2. Δέσμευση διαχρονικής ποιότητας και εξέλιξης.
3. Ανάπτυξη της Albumake με νέες θέσεις εργασίας.

Στην Albumake, 25 άνθρωποι – που εργάζονται με όρεξη και ζήλο – δίνουν ζωή σε καλαίσθητες και μοναδικές δημιουργίες και έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα πρωτόγνωρο παζλ έμπνευσης και φαντασίας. Αξίζει να τους προστατεύσουμε και να τους ανταμείψουμε για την ανεκτίμητη συμβολή τους στον υπέροχο κόσμο των αναμνήσεων γάμου.

Εύα Κόννα