People 2017-12-18T08:48:33+00:00

Εύα Κόννα

Διευθύντρια λογιστηρίου

Η Εύα, μαζί με τον Μάνο, δημιούργησαν την Albumake πριν από μερικά χρόνια και από τότε συμπορεύονται στη δουλειά όπως και στη ζωή τους.
Χειρίζεται έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της επιχείρησης.

Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να δημιουργήσει και να διατηρήσει τη στενή και τίμια σχέση που απαιτείται μεταξύ των πελατών και της Albumake.
Μέσα από τη βαθιά γνώση της λειτουργίας της εταιρίας, μπορεί να σας βοηθήσει τόσο σε όλα τα οικονομικά θέματα όσο και σε οποιοδήποτε άλλο τομέα, γι’ αυτό και εκτός από το λογιστήριο θα τη βρείτε και στην έκθεση που παρουσιάζονται τα προϊόντα μας.

Oscar

Διευθυντής Ψυχολογίας

Ιδιαίτερα κοινωνικός, με τρόπους, εργατικός και πολύ όμορφος. Μεγάλος ζογκλέρ, χαδιάρης, παιχνιδιάρης, αγαπά ιδιαίτερα τις ταινίες διπλής όψεως, τα υλικά συσκευασίας, το μπαλάκι του και αντιπαθεί τις κλειστές πόρτες.

Τρέχει διαρκώς πίσω από το Μάνο απαιτώντας την προσοχή του και επιμένει να γνωρίζει κάθε φωτογράφο από πολύ κοντά…

Φροντίζει να ανεβάζει την ψυχολογία του προσωπικού της εταιρίας και των επισκεπτών της.

Επικοινωνείτε μαζί του, από κοντά!

Μάνος Δασκαλάκης

Γενικός διευθυντής – CEO

Παρέα με την Εύα, που είναι ζευγάρι στη ζωή για πάνω από 20 χρόνια, είχαν το όραμα δημιουργίας της Albumake, που την αποκαλούν το τρίτο τους παιδί. Ο Μάνος, είναι η ψυχή της εταιρίας. Ασχολείται με όλους τους κλάδους που την αφορούν, από το marketing μέχρι την οργάνωση & παρακίνηση του προσωπικού.

Επιβλέπει την κάθε λεπτομέρεια στους τομείς της γραμμής παραγωγής έτσι ώστε να βελτιώνει συνεχώς το προϊόν, τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων της εταιρίας και την παραγωγικότητά τους. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και ανήσυχος και δεν μπορεί να συμβιβαστεί ποτέ και με τίποτα. Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα, όλα σηκώνουν αναβάθμιση.

Συνεχώς εισάγει κάτι νέο, είτε προϊόν, είτε ιδέα, είτε διαδικασία. Πρωταρχικός του στόχος είναι η ασφάλεια και ο ενθουσιασμός των πελατών με το προϊόν που φθάνει στα χέρια τους, αλλά και του προσωπικού με τις συνθήκες δουλειάς του και με όλα αυτά που δημιουργεί.

meet our team

Καμέλια Μαράντου

Διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνη προμηθειών

Ασχολείται με το τμήμα της ολοκλήρωσης των παραγγελιών και είναι ο άνθρωπος που φροντίζει έτσι ώστε όλες οι παραγγελίες να έρχονται εις πέρας σωστά και στην ώρα τους. Γνωρίζει κάθε τομέα της παραγωγής σε όλο του το εύρος και κάθε προϊόν ξεχωριστά και γι’ αυτό μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να λύσει όλα τα θέματα!

Τη βρίσκετε στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των πελατών, στην έκθεση και σχεδόν σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Οδυσσέας Μήλιος

Διευθυντής παραγωγής – Graphic/Web Designer

Φροντίζει για την ομαλή λειτουργία και τον συντονισμό μεταξύ των τμημάτων της Albumake. Ως product manager, λύνει κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στους τομείς παραγωγής και προσαρμόζει τις διαδικασίες ώστε να δουλεύουν όλα άψογα.

Ασχολείται επίσης με την προβολή και το design του συνόλου της ηλεκτρονικής εικόνας της εταιρίας και της επαφής με τους πελάτες. Είναι αυτός που αποκρυπτογραφεί και ξεκαθαρίζει τις ιδέες του Μάνου και οι τρεις τους, μαζί με την Εύα, αποτελούν τη δημιουργική ψυχή, τα creative minds, της Albumake.

Μπέττυ Μπαμπανιώτη

Υπεύθυνη παραγγελιών

Είναι ο απαραίτητος άνθρωπος ώστε κάθε μια παραγγελία της Albumake να εισάγεται, να ελέγχεται, να οργανώνεται και να διανέμεται σωστά στο αντίστοιχο τμήμα της παραγωγής.

Επικοινωνεί με τους πελάτες σε περιπτώσεις προβλημάτων και λύνει οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει με την ηλεκτρονική φόρμα.

Γεωργία Πυλαρινού

Υπεύθυνη τμήματος εξωφύλλων & επικοινωνίας με νέους πελάτες

Είναι απόλυτα καταρτισμένη σε κάθε λεπτομέρεια των προϊόντων και του τιμοκαταλόγου της εταιρίας. Ασχολείται με το κάθε εξώφυλλο ένα προς ένα, έτσι ώστε να είναι απόλυτα συμβατά με την παραγωγή.

Φροντίζει για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες ενός άρτιου τελικού αποτελέσματος, ώστε ποτέ να μην κόβεται θέμα και να μην υπάρχουν “ατυχήματα” στο τελικό προϊόν. Ακόμη κι όταν ένας πελάτης δεν μπορεί ή δεν ξέρει τι να κάνει, το αφήνει επάνω της.

Η Γεωργία, πάντα ξέρει!

Μαριλένα Στεργιοπούλου

Reception, υποδοχή πελατών

Φροντίζει για τη σωστή τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών και οργανώνει το χώρο της έκθεσης.

Προσεγγίζει με ταχύτητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία από το info@albumake.com